مسکن مهر استان تهران آماده واگذاری

مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران اعلام کرد : 86 هزار واحد مسکن مهر در استان برای واگذاری آماده است که 22 هزار و 600 واحد در اسلامشهر با حضور رئیس جمهوری واگذار شد.

 

 فریبرز واحدی در مراسم بهره برداری از تقاطع غیر همسطح خاورشهر با محور امام رضا (ع) گفت : در مرحله دوم نیز 23 هزار واحد با حضور معاون اول رئیس جمهوری در پاکدشت و سایر شهرستان ها تحویل متقاضیان می شود. وی اعلام کرد : در استان تهران 9 هزار و 500 میلیارد ریال طرح راه سازی در دست اجراست که امیدواریم تا پایان سال یک هزار و 500 میلیارد ریال از طرح های بخش راه بهره برداری شود.
 با حضور علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی و مرتضی تمدن استاندار تهران به بهره برداری رسید. مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: خاور شهر از شهرکهای اقماری تهران و در حاشیه جنوبی محور امام رضا (ع) است که جمعیت آن با روستاهای اطراف به 20 هزار نفر می رسد و اهالی بیشتر به تهران تردد می کنند.
واحدی گفت : ساکنان این شهر از باند شمالی مسیر و از طریق دور برگردان همسطحی که در پنج کیلومتری ورودی شهر قرار دارد، برای عبور و مرور استفاده می کردند که  علاوه بر مخاطره های فراوان از لحاظ اتلاف وقت و مصرف سوخت نیز موجب ضرر و زیان می شد. وی افزود : این تقاطع شامل یک پل زیرگذر به دهانه 5.2 متر و به طول 55 متر به انضمام رمپ و لوپ های آن شامل سه خط سواره رو به سمت شمال و دو خط سواره رو به سمت جنوب تقاطع است.


[ سه شنبه 1 اسفند 1391 ] [ 1:17 ] [ مصطفی ]
[ ]

مسکن مهر ازنا تحویل داده می‌شود

فرماندار شهرستان ازنا گفت: به زودی 320 پروژه مسکن مهر تحویل متقاضیان ازنایی داده می‌شود.

 

 محمود بوالحسنی در جلسه شورای مسکن این شهرستان که به منظور بررسی مسائل و مشکلات مسکن مهر ازنا برگزار شده بود، جایگاه مسکن مهر ازنا را نسبت به جمعیت خوب ارزیابی کرد و گفت: در فاز اول پروژه مسکن مهر شهرستان ازنا تعداد 144 واحد راه‌اندازی و افتتاح شده و در فاز دوم این پروژه تعداد 500 واحد جهت ساخت در دستور کار بنیاد مسکن قرار گرفته است، که تعداد 320 واحد از این پروژه با پیشرفت بالای 95 درصد در آینده‌ای نزدیک تحویل متقاضیان می‌شود.

فرماندار ازنا افزود: مبلغ 682 میلیارد تومان در قالب پروژه مسکن مهر به استان لرستان تخصیص یافته که از این میزان 37 میلیارد تومان سهم شهرستان ازنا است که این مبلغ به لطف دولت خدمتگزار در اختیار شهرستان قرار گرفته که باید از این فرصت نهایت استفاده را برد.

بوالحسنی در ادامه افزود: از همه مسئولینی که در جهت تسریع و رفع مشکلات پروژه مذکور تلاش نموده‌اند، کمال تقدیر و تشکر را دارم و امیدوارم ادارات خدمات رسان مانند شهرداری، ادارات ازنا، گاز ، آبفا، مخابرات و ... تا پایان سال جاری انشعابات و زیر ساخت‌های لازم را برای پروژه مسکن مهر فراهم کنند. وی جایگاه شهرستان ازنا در ساخت مسکن مهر را به نسبت جمعیت خوب توصیف کرد و گفت: روند ساخت و ساز پروژه‌های مسکن مهر در ازنا مطلوب است.


[ سه شنبه 1 اسفند 1391 ] [ 1:15 ] [ مصطفی ]
[ ]

مخالف جانمایی مسکن مهر بودیم

رئیس شورای اسلامی شهر بیرجند گفت: طولانی شدن روند صدور پروانه‌های ساختمانی یکی از علل تغییر شهردارها در بیرجند است.

 

رضا زنگویی در جلسه شورای شهر بیرجند اظهار داشت: طولانی شدن صدور پروانه و پایان کار برای ساخت و سازها را قبول داریم که دلیل تغییر شهردار نیز به همین مسائل برمی‌گردد که امید است این مشکل برطرف شود.

وی به یکی دیگر از علل طولانی شدن روند صدور پروانه ساختمانی در شهرداری اشاره کرد و افزود: برخی از فعالان در عرصه ساخت‌وساز نیز آگاهانه و ناآگاهانه دست به تخلفاتی می‌زنند و قوانین را زیر پا می‌گذارند که خود طولانی شدن روند کارها را در پی دارد.

شورای شهر مخالف جانمایی مسکن مهر بوده است

رئیس شورای اسلامی شهر بیرجند ادامه داد: شورا از ابتدای راه‌اندازی مسکن مهر با جانمایی آن در دهلکوه مخالف بوده است. زنگویی افزود: شورای شهر به مسئولان وقت پیشنهاداتی در مورد مکان احداث مسکن مهر داده است و اینکه فضاهای بهتری برای مسکن مهر وجود دارد، اما مسئولان به این نظریات ترتیب اثری ندادند.

طرح بافت فرسوده بیرجند دغدغه اعضای شورای شهر است

وی با اشاره به طرح فرزان در بیرجند گفت: یکی از دغدغه‌های شورای شهر بیرجند مشکلات مردم در این محدوده و عدم ارائه خدمات به آنها است که به خاطر این پیگیری‌ها از طرف برخی از مسئولان مورد بازخواست قرار گرفته‌ایم. رئیس شورای اسلامی شهر بیرجند ادامه داد: قرارداد اولیه اجرای این طرح و مدت زمان تعیین شده برای آن به اتمام رسید، اما مشکل مردم این منطقه برطرف نشد.

زنگویی به عملکرد مجریان ذیصلاح در ساخت‌وسازها اشاره کرد و یادآور شد: این افراد فقط مبالغی را از مردم دریافت می‌کنند اما در این قبال کاری را انجام نمی‌دهند که این روند باید اصلاح شود چرا که این اقدام فقط سبب بالا رفتن قیمت تمام شده مسکن می‌شود. این مسئول اضافه کرد: دوگانگی در مجموعه شورای شهر و شهرداری وجود ندارد و دید ما نسبت به انبوه‌سازان در بیرجند مثبت است.

شورای شهر در صدد رفع مشکلات انبوه‌سازان است

یکی از اعضای شورای اسلامی شهر بیرجند در این جلسه با بیان اینکه شورا نظر مثبتی به انبوه‌سازان دارد،تصریح کرد: گلایه‌مندی شورای شهر این است این قشر از فعالان ساخت‌وساز در بیرجند باید نسبت به مسائل شهر احساس مسئولیت بیشتری داشته و با ارائه پیشنهاد شهرداری و شورا را کمک کنند.

مهدی فخار عنوان کرد: مشکلاتی در صدور پروانه‌های ساختمانی در شهرداری وجود دارد که به همین دلایل با تغییر شهردار سعی در مرتفع ساختن آنها دارد. وی در پایان اذعان داشت: شورای شهر به اندازه وسع خود درصدد حل مشکلات موجود است.


[ سه شنبه 1 اسفند 1391 ] [ 1:15 ] [ مصطفی ]
[ ]

طرح کاهش اقساط مسکن ویژه تهران


مسئولان ارشد نزدیک به وزارت راه و شهرسازی طرحی را در دست تهیه و اجرا دارند که براساس آن برای افزایش استقبال متقاضیان از فاز دوم مسکن ویژه تهران (آتی شهر) میزان اقساط 20 میلیون تومانی را به 15 میلیون تومان کاهش می‌دهد.

 

 موضوع اصلی در مسکن ویژه تهران شرایط پرداخت بها و اقساط مورد نظر است که باید مبلغ کل هر واحد شامل بهای تمام شده ساخت اعیان با احتساب کلیه هزینه‌های مربوطه و بهای کارشناسی روز قدرالسهم عرصه باشد که به صورت نقد و اقساط پرداخت شود.

بنابراین گزارش، در طرحی که در حال تهیه است و به زودی تصمیم نهایی در خصوص تأیید و یا رد آن توسط نیکزاد وزیر راه و شهرسازی گرفته خواهد شد پیشنهاد شده است به جای پرداخت هر سه ماه 20 میلیون تومان، هر سه ماه 15 میلیون تومان پرداخت شود.

این گزارش اضافه می کند: براساس بخشنامه‌ای که وزیر راه و شهرسازی در 15 شهریور ماه سال جاری برای مسکن ویژه تهرانسر ابلاغ کرد، مقرر شد تا متقاضیان پس از ثبت‌نام در شعب بانک مسکن در چهار قسط و آن هم هر سه ماه یک بار 20 میلیون تومان پرداخت کنند.

با گذشت زمان و پس از آنکه مسئولان راه و شهرسازی دیدند چندان استقبالی از پروژه تهرانسر نشد و کمتر از یک هزار نفر در پروژه یاد شده ثبت‌نام کردند به فکر چاره‌ برای افزایش استقبال از مرحله بعدی مسکن ویژه تهران افتادند.

بر اساس این گزارش قبل از آغاز ثبت‌نام برای پروژه تهرانسر گفته می‌شد قرار است 4 هزار واحد مسکونی احداث شود، اما عدم استقبال باعث شد تا این پروژه به 2 هزار واحد کاهش یابد.

مسئولان ارشد بخش مسکن برای اینکه سرنوشت پروژه آتی شهر به پروژه تهرانسر دچار نشود برای استقبال بیشتر پیشنهاد داده‌اند مبلغ 20 میلیون تومانی اقساط به 15 میلیون تومان کاهش یابد.

یک مقام مسئول نیز با تأیید این طرح گفت: برخی از متقاضیان مسکن ویژه تهرانسر در پرداخت قسط دوم 20 میلیون تومان یک مقدار به مشکل خورده‌اند، بنابراین به نظر می‌رسد پرداخت 15 میلیون تومان می‌تواند باعث شود تا استقبال زیادی از پروژه آتی شهر شود.

بخشنامه ای که وزیر راه و شهرسازی برای پروژه «تهرانسر» ابلاغ کرد بدین شرح است:

سهم نقدی : کل بهای تمام شده ساخت اعیان و هزینه های مربوطه و 30 درصد از بهای کارشناسی روز قدرالسهم عرصه بصورت نقدی و در 5 مرحله به شرح زیر پرداخت می گردد:

پرداخت اول: 200 میلیون ریال بهنگام افتتاح حساب در بانک مسکن

پرداخت دوم: 200 میلیون ریال حدود 3 ماه پس از پرداخت اول بشرح مراحل مندرج در این بخش

پرداخت سوم: 200 میلیون ریال حدود 3 ماه پس از پرداخت دوم بشرح مراحل مندرج در این بخش

پرداخت چهارم : 200 میلیون ریال حدود 3 ماه پس از پرداخت سوم بشرح مراحل مندرج در این بخش

پرداخت پنجم: الباقی سهم نقدی قبل از تحویل واحد

سهم اقساطی: 70 درصد بهای کارشناسی قدرالسهم عرصه بصورت اقساط ماهیانه طولانی مدت (حداکثر 10 ساله) پرداخت خواهد شد.به نحوی که اقساط ماهیانه سال اول حداکثر 10 میلیون ریال باشد.

متقاضیان ثبت‌نام در مسکن ویژه تهران همچنان باید چهار شرط سرپرست خانوار، فاقد مسکن، عدم استفاده از تسهیلات دولتی و پنج سال سکونت در تهران را داشته باشد.


[ سه شنبه 1 اسفند 1391 ] [ 1:14 ] [ مصطفی ]
[ ]

هزاران ایثارگر صاحب مسکن شدند

معاون عمران و مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: در سال های اخیر، بیش از 300 هزار ایثارگر شامل جانبازان، خانواده و همسران شهدا صاحب مسکن شده اند.

 

حسین هادیانی بدون اشاره به زمان دقیق واگذاری این واحدهای مسکونی افزود: این واحدهای مسکونی در سال های اخیر از سوی بنیاد شهید به آنان واگذار شده و یا با دریافت وام از این بنیاد، صاحب مسکن شدند.

هادیانی با بیان اینکه اکنون حدود 240 تا 250 هزار جانباز و ایثارگر در انتظار دریافت مسکن هستند، گفت: جانبازان 25 درصد به بالا که تحت پوشش بنیاد شهید هستند، می توانند صاحب مسکن شوند.

وی در توضیح ایثارگران حائز شرایط دریافت مسکن نیز گفت: منظور از قشر ایثارگر، تمام جانبازان،‌ آزادگان، همسر و خانواده های معظم شهدا است که می توانند از امکانات بنیاد شهید در حوزه مسکن بهره مند شوند.

این مسوول اضافه کرد: البته در دو سال گذشته و براساس تصویب قانون، فرزندان شهدا نیز جزو قشر ایثارگر محسوب می شوند و در نتیجه این افراد نیز باید صاحب مسکن شوند.

هادیانی ادامه داد: در حقیقت، این مساله هم در روند خانه دار شدن ایثارگران تا حدودی تاثیر گذاشته اما ما تلاش می کنیم تا به سرعت بقیه خانواده ایثارگران تحت پوشش بنیاد شهید، از مسکن برخوردار شوند.


[ سه شنبه 1 اسفند 1391 ] [ 1:13 ] [ مصطفی ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 105 106 107 108 109 ... 159 صفحه بعد