تکمیل خدمات آب و برق مسکن مهر

650 هزار واحد مسکن مهر به بهره برداری رسید و در حالی که همگی دارای برق، آب و سیستم فاضلاب بودند، تحویل مردم داده شد.

 

مشاور وزیر نیرو در امور مسکن مهر با اعلام خبر فوق اظهار کرد: تا پایان مسوولیت بنده به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر نیرو در امور مسکن مهر در اواخر دی ماه 650 هزار واحد مسکونی دارای آب، برق و سیستم فاضلاب تحویل داده شد و زیرساخت‌های 250 هزار واحد مسکونی نیز در حال تکمیل بود که کارهای آن ادامه دارد.

ستار محمودی با اشاره به این‌که بسیاری از شرکت‌ها به خاطر پیشبرد سریع کار به پیمانکاران دین‌هایی را داشتند، درباره تعدیل قراردادها گفت: قراردادها براساس تفاهم قبلی ماند و تعدیل نشدند. وی همچنین با اشاره به اجرای پروژه تصفیه خانه فاضلاب نیز تصریح کرد: تعدادی از تصفیه خانه‌ها اجرا شده و تعدادی در دست انجام است اما خدمات ایجاد شبکه‌ها انجام شده است.

نماینده سابق تام الاختیار وزیر نیرو در امور مسکن مهر در مورد چرایی واگذاری مسئولیت خود گفت: لازم بود واحدی دیگر که در حوزه تامین درآمد فعال است بیشتر به موضوع مسکن مهر توجه کند و مهندس شمسایی که مدیر کل حوزه اقتصادی و درآمد وزارت نیرو هم هست به این حوزه کمک می‌کند.

تا اواخر دی ماه ستار محمودی با حفظ سمت نماینده تام الاختیار وزیر نیرو در امور مسکن مهر و زلزله‌زدگان نیز بود و پس از آن شمسایی نمایندگی وزیر را بر عهده گرفت.


[ پنج شنبه 26 بهمن 1391 ] [ 1:2 ] [ مصطفی ]
[ ]

انتقاداتی از طرح مسکن مهر

 


بحران مسکن در کشور چندین سال است که ادامه داشته و به رغم تمهیداتی که دولت نهم و دهم در این رابطه با طرح مسکن مهر اندیشید، همچنان افزایش بهای مسکن، یکی از معضلات اصلی اقتصادی کشور پابرجاست. در این میان، آن گونه که دکتر نوذر‌پور می‌گوید، خود طرح مسکن مهر، نمونه بارزی از تخلف دولت از طرح جامع مسکن است.

 

بحران مسکن در کشور چندین سال است که ادامه داشته و به رغم تمهیداتی که دولت نهم و دهم در این رابطه با طرح مسکن مهر اندیشید، همچنان افزایش بهای مسکن، یکی از معضلات اصلی اقتصادی کشور پابرجاست. در این میان، آن گونه که دکتر نوذر‌پور می‌گوید، خود طرح مسکن مهر، نمونه بارزی از تخلف دولت از طرح جامع مسکن است.

 با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و همزمان با رشد مداوم نقدینگی در جامعه، بازارهایی همچون طلا و ارز و مسکن به عنوان بازارهای سودآور از رونق بالایی برخوردار شده‌اند؛ اما بحران مسکن به عنوان یک بحران مداوم در سال‌های اخیر، همواره مورد توجه کار‌شناسان این حوزه بوده است. دکتر علی نوذر‌پور، رییس کمیته مسکن و شهرسازی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت و رییس هیأت مدیره جامعه مهندسان شهرسازی ایران، ریشه‌های اصلی معضل و بحران مسکن در ایران را ناشی از یک زنجیره علل و عوامل به هم وابسته می‌داند.

نخستین انحراف از طرح جامع را دولت رقم زده

وی با بیان این که راهکارهای مشخصی برای حل معضل مسکن در کشور وجود دارد، طرح جامع مسکن را یکی از این راهکار‌ها دانست و گفت: این طرح اساساً طرحی جامع و کامل بود که در قانون برنامه چهارم توسعه، دولت مکلف به اجرای طرح جامع شده بود؛ طرحی که به همت و با کار‌شناسی مسئولان و کار‌شناسان وزارت مسکن در دولت اصلاحات تدوین شده و طرحی جامع و فراگیر بود.

وی افزود: این طرح تصویب شد اما در موقع اجرا به چند پاره بخش شد و در کلیت آن به اجرا درنیامد و همه ابعاد و محورهای آن مورد توجه دولت نهم و دهم قرار نگرفت و تنها آن بخش از آن که مربوط به تهیه مسکن برای قشر ضعیف و نیازمند جامعه بود، به نام مسکن مهر به اجرا در آمد. در نتیجه، نخستین انحراف از طرح جامع مسکن را خود دولت با چند پاره کردن طرح و جدا کردن بخش‌های آن رقم زد.

نوذر‌پور می‌گوید: بودجه‌ای که برای اجرای کلیت طرح جامع مسکن در نظر گرفته شده بود، تماماً اختصاص به اجرای طرح مسکن مهر که تنها بخشی از طرح کلی‌تر بود داده شد و همین امر منجر به آن شد که طرح جامع مسکن اجرایی نشود.

اجرای طرح مسکن مهر بدون توجه به برنامه‌های شهری

نوذر‌پور در خصوص شکست طرح مسکن مهر در کنترل بحران مسکن کشور نیز گفت: همین طرح مسکن مهر نیز بدون توجه به برنامه‌های شهری و برنامه‌های تفصیلی شهری، به اجرا درآمد و در اجرای آن به وضعیت جمعیت بندی شهر‌ها توجه نشد و در جاهایی به تولید مسکن اقدام شد که عملاً متقاضی مسکن در آن‌ها نبود.

وی با اشاره به آمار دولتی در خصوص تولید مسکن در کشور و با بیان اینکه این آمار دولتی است و اصولاً باید در آن بیشتر دقت کرد، گفت: به رغم پذیرفتن درستی آمار دولتی، تعداد واحد مسکونی زیادی در کشور تولید شده (سالیانه هشتصد هزار واحد مسکونی) که این تنها برابر با میزان جمعیتی است که در این سال‌ها به جمعیت کشور افزوده شده است.

نوذر‌پور یکی از مشکلات اصلی طرح مسکن مهر را نبود امکانات زیربنایی همچون تسهیلات اولیه آب و برق و خدمات اجتماعی می‌داند و می‌گوید: به این ترتیب، می‌بینیم که مسکن ساخته شده اما پاسخگوی اهداف نیست.

وی ادامه داد: اکنون نسبت خانوار به واحد مسکونی، 1.6 است (به ازای هر واحد مسکونی ۱.‌۶ خانوار در کشور وجود دارد). در نتیجه هنوز تقاضای مسکن و خرید آن بسیار بالاست و متقاضی مسکن همچنان هست؛ بنابراین، وضعیت کنونی مسکن ناشی از برنامه‌ریزی نا‌مناسب و بی‌توجهی به همه مؤلفه‌های لازم و کارآمد در حل بحران و طرح جامع است.

زنجیره‌ای که به بحران می‌انجامد

نوذر‌پور در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود به تحلیلی جالب از چرایی بروز بحران در وضعیت مسکن و به شکل کلی اقتصاد کشور اشاره و این بحران‌ها را در یک زنجیره تحلیل کرد. وی گفت: بحران در مسکن، ناشی از این است که برنامه‌ریزی برای مسکن به هیچ وجه جدای از برنامه‌ریزی کلان برای اقتصاد کشور نیست. زمانی که ما متأسفانه در برنامه ریزی کلان اقتصادی نیز دچار مشکل هستیم، در نتیجه بحران در مسکن نیز وجود دارد.

نوذر‌پور می‌گوید: مهم‌ترین نشانه از بحران و سوءمدیریت در برنامه ریزی کلان اقتصادی بازار متلاطم است و حجم بالای نقدینگی سرگردان در جامعه که به سمت بازارهای پر سود همچون طلا و ارز و مسکن روانه می‌شود. نقدینگی که هر جا می‌رود همچون بهمن، خرابی‌های اساسی از خود بر جای می‌گذارد؛ بنابراین، باید توجه داشت که برنامه ریزی در حوزه‌های پایین را نمی‌توان بدون توجه به مدیریت کلان اقتصادی کشور انجام داد.

وی ادامه داد: حال اگر پرسیده شود که چرا مدیریت اقتصادی کشور دچار بحران است، باید سرآغاز آن را در حوزه سیاسی جستجو کرد. زمانی که در حوزه سیاسی تنش و درگیری هست، نتیجه آن می‌شود که اقتصاد کشور نیز متلاطم و پر تنش است. این‌گونه نیست که حوزه سیاسی کشور دچار بحران و تنش باشد، ولی اقتصاد کشور بدون بحران و آرام به کار خود ادامه دهد.

نوذر‌پور در تشریح آخرین حلقه این زنجیره گفت: این که چرا حوزه سیاست دچار بحران است، باید گفت که ناشی از مدیریت‌های ضعیف موجود است و کارآمد نبودن مدیران و مسئولان ارشد، منجر به بروز بحران و تنش در حوزه سیاست می‌شود. در نتیجه در این زنجیره دیده می‌شود که تنش و تلاطم در حوزه‌های کلان به ترتیب به حوزه‌های خردتری همچون، مسکن، صنعت و تولید و افراد سرایت می‌کند.

افزایش قیمت در پایان سال فزاینده است

نوذر‌پور در پایان و در پاسخ به این که آیا طرح‌هایی همچون گرفتن مالیات از خانه‌های مسکونی خالی می‌تواند کمکی به حل مشکل مسکن کند، گفت: از نظر من این طرح‌ها برای مسکن تنها یک مسکن است و هرچند می‌تواند تأثیر داشته باشد نمی‌تواند به شکل اساسی مشکل مسکن را حل کند و تنها یک مسکن است.

وی گفت: باید توجه داشت که هنوز مسکن قیمت خود را پیدا نکرده و به بهای واقعی نرسیده است. ما می‌بینیم در مناطقی از تهران بهای مسکن به ۲۴ میلیون تومان در هر متر مربع می‌رسد و این نشان می‌دهد که قیمت مسکن در حال رشد است، ولی باید توجه داشت که این امر به هیچ وجه به معنی رشد در بازار و معاملات نیست.

وی ادامه داد: از سویی هنوز نرخ ارز و افزایش آن، تأثیر خود را روی مصالح ساختمانی نشان نداده و باید گفت که با تأثیر گذاری نرخ ارز بر قیمت مصالح حتماً رشد قیمت مسکن در روزهای پایانی سال فزاینده خواهد بود.


[ پنج شنبه 26 بهمن 1391 ] [ 1:2 ] [ مصطفی ]
[ ]

افتتاح 22 هزار مسکن مهر تهران

 


مدیرکل روابط عمومی وزارت مسکن و شهرسازی گفت: تعداد 22 هزار و 662 واحد مسکونی مهر در شهرهای پردیس، اسلامشهر، اندیشه، شهریار، ورامین و ری به طور همزمان افتتاح شد.

 

سید قاسم بی نیاز افزود: تعدادی از این طرحها نیز در شهر تهران قرار دارد که شامل خودمالکی ها ( نوسازی واحدهای فرسوده ) است. وی گفت : دکتر احمدی نژاد با حضور در شهر پردیس ابتدا کلید یک واحد مسکونی را به صورت نمادین تحویل داد و سپس در اسلامشهر حضور می یابد تا ضمن تحویل کلید یک واحد مسکونی، یک باب مسجد را نیز افتتاح کند.
مدیر عامل شرکت عمران شهرجدید پردیس گفت: امروز 3 هزار واحد مسکن مهر در این شهر به متقاضیان واگذار شد. سید مهدی هدایت افزود: این واحدها با 150 میلیارد ریال هزینه بدون احتساب هزینه زمین ساخته شد. هم اکنون 86 هزار واحد مسکن مهر در شهر پردیس در دست ساخت است.

افتتاح کنارگذر جنوبی بومهن

در جریان افتتاح پروژه های عمرانی استان تهران، کنارگذر جنوبی بومهن به طول 8.5 کیلومتر گشایش می‌یابد که این پروژه با اعتبار 58 میلیارد تومان احداث شده است.
از اهمیت بهره‌برداری کنار گذر جنوبی بومهن می توان به رسیدن محور هراز _فیروزکوه در بومهن وکاهش ترافیک در این نقطه اشاره کرد. بر اساس این گزارش محور هراز بومهن ترافیک سنگینی دارد که این کنارگذر بار ترافیکی را کاهش می‌دهد و ترافیک را از بومهن خارج می‌کند.
راه‌اندازی این کنار گذر که به شکل بزرگراه ساخته شده است باعث کاهش مصرف سوخت، آلودگی و ترافیک می‌شود و کنار گذر جنوبی بومهن سه باند رفت و سه باند برگشت دارد.


[ پنج شنبه 26 بهمن 1391 ] [ 1:0 ] [ مصطفی ]
[ ]

املاک خرید و فروش باغ و باغچه در غرب تهران شهریار ملارد

::بهترین خریدار و فروشنده زمین های صنعتی سوله، باغ ،باغچه ،زمین های متراژ بالا برای نعاونی های مسکن::

تلفن تماس: 65572856-021              65572857-021                     65572858-021

::جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت مراجعه نمایید::

سایت:amlakshahrakemaryam.ir


[ چهار شنبه 25 بهمن 1391 ] [ 23:55 ] [ مصطفی ]
[ ]

::فعالترین املاک صنعتی در غرب تهران آژانس مسکن مریم::

::بهترین خریدار و فروشنده زمین های صنعتی سوله، باغ ،باغچه ،زمین های متراژ بالا برای نعاونی های مسکن::

تلفن تماس: 65572856-021              65572857-021                     65572858-021

::جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت مراجعه نمایید::

سایت:amlakshahrakemaryam.ir


[ چهار شنبه 25 بهمن 1391 ] [ 23:46 ] [ مصطفی ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 108 109 110 111 112 ... 159 صفحه بعد