بانک های برتر ایرانی مشخص شدند +جدول

 

 بر اساس اطلاعات منتشر شده نشریه بنکر از میان ۲۷ بانک ایرانی ۱۳ بانک جزو هزار بانک معتبر جهان در سال ۲۰۱۲ قرار گرفته اند. از جمله بانک صادرات، بانک پاسارگاد، بانک ملت، بانک پارسیان، بانک ملی و ... 
 
برتری مجدد یکی از بانک های کشور در میان سایر بانک ها و موسسات مالی فعال موضوعی است که در سال جاری به کرات از سوی بانک ها و موسسات مالی اعلام شده و هر کدام هم به نوعی مجموعه خود را برتر و بهترین در بین سایرین معرفی کرده است. در واقع خبر اعلام برتری بانک های داخلی بر اساس معیارهای نشریه بنکر – که هر از چندگاهی مدیران و مسئولان آنها با درج در نشریات و رسانه های مختلف سعی دارند تا از این طریق برتری و کارایی موسسات خود را نشان داده و با توسل به آن مشتریان بیشتری را جذب بانکهای خود کنند – تنها مختص یک بانک نیست و نشریه بنکر معیارهای مختلفی را برای رتبه بندی بانک ها مد نظر قرار می دهد که ممکن است یک بانک در یک مورد موفق به کسب مقام شده و در مورد دیگر در قعر جدول قرار گیرد. 
 
نشریه بنکر چیست؟ 
 
نشریه بنکر که یکی از برجسته ترین مجلات بانکی – مالی دنیا محسوب می شود، در بیش از ۱۵۰ کشور در سراسر دنیا منتشر می شود و منبعی کلیدی برای اطلاعات و تحلیل های صنعت بانکداری به شمار می رود. 
 
این نشریه اطلاعات منحصر به فرد بیش از چهار هزار بانک را درخصوص انسجام دارایی ها، میزان سودآوری وکارایی آنها در برابر رقبا را در اختیار داشته و به صورت ماهانه گزارش هایی درخصوص بازار سرمایه، مدیریت ریسک، پروژه های مالی و بازرگانی و ... در سطح دنیا منتشر می کند. مجله بنکر سالانه چندین جایزه در شاخه های مختلف از جمله انتخاب بانک سال، بهترین بانک سرمایه گذاری، معامله سال و نوآوری در فناوری های بانکی به بانک ها اهدا می کند. 
 
همچنین این نشریه هزار بانک برتر جهان را بر اساس معیارهای فوق مشخص کرده و بر اساس اطلاعات حاصل از صورت وضعیت های مالی حسابرسی سالانه بانک ها در ماه جولای میلادی رتبه هر بانک را در میان هزار بانک مشخص و در مجله به چاپ می رساند. 
 
 
جایگاه بانک های ایرانی 
 
بانک های صادرات، پاسارگاد، صنعت و معدن، ملت، تجارت، توسعه صادرات، مسکن، پارسیان، ملی، سپه، اقتصاد نوین، کارآفرین و سامان بانک های ایرانی هستند که در رده بندی سال ۲۰۱۲ سایت بنکر، به تفکیک معیارهای یاد شده قرار دارند. 
 
در واقع از بین ۲۷ بانک داخلی فعال تعداد ۱۳ بانک ایرانی از لحاظ معیارهایی همچون سودآوری بانکی، نسبت سرمایه به دارایی هر بانک و بازگشت دارایی آنها، مورد بررسی کارشناسان بانکی قرار گرفته است و این بانک ها در میان هزار بانک جدول نیز رتبه های قابل قبولی را نصیب خود کرده اند. 
 
 
 
 
سودآورترین بانک های داخلی 
 
سودآوری در کنار نسبت سرمایه به دارایی و بازگشت سرمایه، معیارهای مهمی است که از نظر کارشناسان در بررسی وضعیت بانک هاف باید مورد توجه قرار بگیرد. در بین بانک های داخلی از لحاظ «سودآوری» بانک های صادرات، ملت و پاسارگاد در جایگاه های بالا قرار دارند. 
 
این سه بانک به ترتیب با ارقام ۷۹۷، ۷۸۳ و ۶۳۳ میلیون دلار سود، سود بیشتری را در میان بانک های ایرانی از آن خود کرده اند. البته میزان سودی که در این اطلاعات مورد توجه قرار گرفته، سود قبل از مالیات است. همچنین دیگر موضوعی که در این باره باید مورد توجه قرار بگیرد این است که میزان سود هر بانک باید با توجه به ابعاد آن و میزان دارایی ها و سرمایه آن بانک مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد. 
 
همچنین از لحاظ معیار عملکرد که یکی دیگر از معیارهای مورد توجه بنکر است وضعیت بانک ها از نظر رتبه بندی عملکرد بانک هاست. نسبت سود به سرمایه مورد مطالعه قرار می گیرد که در این میان بانک های پارسیان، ملی و کارآفرین بالاتر از دیگر بانک ها قرار دارند. 
 
یا به عبارت دیگر، این سه بانک عملکرد بهتری را در سال گذشته نسبت به دیگر بانک های داخل داشته اند. همچنین از لحاظ میزان دارایی ها، که نشان دهنده ابعاد و اندازه بانک هاست بانک های ملی، ملت و صادرات در جایگاه های اول تا سوم قرار دارند. 
 
 
 
قدرت بانکی 
 
بررسی اطلاعات منتشر شده توسط بنکر نشان می دهد که از نظر معیار «قدرت بانکی»، در بین بانک های داخلی، بانک های صادرات، پاسارگاد و صنعت و معدن جایگاه بهتری را در بین سایرین کسب کرده اند. برای محاسبه قدرت بانکی، از داده های مربوط به سرمایه اولیه یا سرمایه پایه بانک ها بهره گرفته می شود. طبق این اطلاعات، سرمایه اولیه بانک های صادرات، پاسارگاد و توسعه صادرات به ترتیب با رقم سه هزار و ۱۰۹، سه هزار و ۵۷ و دو هزار و ۵۵۰ میلیون دلار، بیش از سایرین است. این بانک ها در رده بندی جهانی با این معیار، به ترتیب در جایگاه های ۲۵۹، ۲۶۶ و ۳۱۰ در بین بانک های دنیا قرار دارند. 
 
 
 

 

بانک
رتبه
قدرت
اندازه دارایی ها
اعتبار
نسبت سرمایه به دارایی
عملکرد سود بر سرمایه
نسبت بازگشت دارایی ها
سرمایه پایه
درصد
رتبه
درصد
رتبه
ایران
جهان
میلیون دلار
درصد تغییر
میلیون دلار
رتبه
درصد تغییر
آخرین
آخرین
آخرین
آخرین
درصد
رتبه
بانک صادرات ایران
۱
۲۵۹
۳۱۰۹
۴/۴۶
۵۴۸۷۷
۳
۲۲/۱۴
۵/۶۶
۷
۲۵/۶۳
۸
۱/۴۵
۷
بانک پاسارگاد
۲
۲۶۶
۳۰۵۷
۱۴۷/۷۵
۱۸۰۵۷
۸
۴۷/۴۱
۱۶/۹۳
۳
۲۰/۶۹
۹
۳/۵۰
۲
بانک صنعت و معدن
۳
۳۱۰
۲۵۵۰
(۲/۱۶)
۹۴۳۲
۱۰
۱۲/۱۰
۲۷/۰۴
۲
۳/۲
۱۳
۰/۸۷
۱۰
بانک ملت
۴
۳۲۰
۲۴۰۲
نامشخص
۶۸۳۷۰
۲
نامشخص
۳/۵۱
۱۲
۳۲/۵۹
۵
۱/۱۴
۹
بانک تجارت
۵
۳۵۰
۲۱۰۳
۱۳/۶۶
۴۵۱۵۸
۴
۱۸/۶۵
۴/۶۶
۹
۲۷/۱۴
۷
۱/۲۶
۸
بانک توسعه صادرات ایران
۶
۴۰۲
۱۸۰۲
(۱۲/۲۳)
۶۳۰۸
۱۲
۲۹/۲۲
۲۸/۵۷
۱
۷/۳
۱۲
۲/۰۸
۵
بانک مسکن
۷
۴۰۸
۱۷۳۸
۳۴/۹۱
۴۲۷۳۷
۵
۷۵/۴۲
۴/۰۷
۱۱
۱۱/۳۵
۱۰
۰/۴۶
۱۲
بانک پارسیان
۸
۴۷۱
۱۴۱۲
(۷/۱۴)
۲۵۶۹۶
۷
۱۹/۳۵
۵/۴۹
۸
۴۳/۷۱
۱
۲/۴۰
۴
بانک ملی ایران
۹
۴۹۴
۱۲۸۲
(۹۲/۶)
۷۹۹۰۷
۱
۵۱/۲۴
۱/۶۰
۱۳
۴۱/۷۵
۲
۰/۶۷
۱۱
بانک سپه
۱۰
۵۰۹
۱۱۹۴
نامشخص
۲۶۴۶۷
۱
نامشخص
۴/۵۱
۱۰
۱۰/۶۶
۱۱
۰/۴۸
۱۲
بانک اقتصاد نوین
۱۱
۵۸۴
۹۵۶
۳۰/۱۵
۱۲۲۲۹
۹
۵۳/۱۸
۷/۲۳
۵
۳۳/۳۷
۴
۲/۴۱
۳
بانک کارآفرین
۱۲
۷۷۷
۵۶۰
۳۱/۷۴
۴۱۳۵
۱۲
۹/۸۳
۱۳/۵۴
۴
۳۷/۶۶
۳
۵/۱۰
۱
بانک سامان
۱۳
۸۳۵
۴۶۹
۶۰/۷
۸۲۴۷
۱۱
۶۷/۱۷
۵/۶۸
۶
۳۱/۲۵
۶
۱/۷۸
۶



برچسب‌ها: بانک های برتر ایرانی مشخص شدند +جدول
[ جمعه 8 دی 1391 ] [ 18:27 ] [ مصطفی ]
[ ]

افتتاح خودروی جدید جی پنج در کرمان خودرو

 

 میر علینقی، مدیرعامل شرکت کرمان موتور در مراسم افتتاح رسمی خط تولید خودروی جی پنج گفت: خط تولید خودروی J5 فعالیت خود را آغاز کرده و امید است با توجه به کیفیت بالای این محصول و ارایه خدمات مطلوب، جایگاه رفیعی در بازار کسب نماید.
 
وی افزود: بسترهای صنعتی و تخصصی موجود در گروه صنعتی کرمان خودرو، اجازه توسعه همزمان با تغییرات در نیاز و سلایق مشتریان در بازار را می دهد.
 
به گفته میرعلینقی، بر همین اساس،شرکت کرمان موتور با نگاهی بازار محور و منعطف فعالیت اش را توسعه می دهد.
 
شه، قائم مقام مدیرعامل شرکت خودروسازی جی ای سی نیز با اشاره به شکل گیری همکاری پایدار میان این مجموعه و شرکت کرمان موتور، تولید این محصول را در تداوم توسعه همکاری دوجانبه میان شرکت های همکار دانست.
وی با اشاره به اینکه تولید و عرضه خودروی  J5 در بازارهای کشورهای مختلف با استقبال روبه روشده، بیان کرد: این خودرو طراحی شرکت پینن فارینا ایتالیا بوده  و از سوی خودروهایی همچون فراری F12 ,FF، لانچیا STRATOS و مازراتی GRANTURISMO طراحی شده است.
 
به گفته وی، خودروی J5  از موتوری با توان 111 اسب بخار بهره می‌برد و دارای امکاناتی نظیر کیسه هوای سرنشینان جلو، ترمز های ABS و EBD، سیستم تهویه مطبوع خودکار، آینه ها و شیشه های برقی،  صندلی و روکش چرمی فرمان، کنترل سیستم پخش روی غربیلک فرمان است.
 
خودروی جی پنج از پروژه های جدید صنایع خودروسازی کرمان است که پیش از این نیز در چندین نمایشگاه به صورت غیر رسمی در معرض دید عموم قرار گرفته است.



برچسب‌ها: افتتاح خودروی جدید جی پنج در کرمان خودرو
[ جمعه 8 دی 1391 ] [ 18:25 ] [ مصطفی ]
[ ]

بانکها ۱۲ درصد از ارزش خود را از دست دادند

 

چند ماهی است که بورس کشور به مدد رشد قیمت ارز و تاثیر آن در سود آوری شرکتهای صادراتی رونق گرفته و تالار شیشه‌ای به مدد رشد شرکت‌های فلزی، سنگ آهنی و پتروشیمی خود را از بازدهی منفی به بازدهی مثبت 45 درصد رسانده است، اما در بین چند صنعت که تاثیر بسزایی در رکوردشکنی‌های تاریخی بورس داشتند، صنایعی هستند که تاثیر پذیری منفی از نرخ ارز داشته و دچار زیان شدند و با این اتفاق به انزوا فرو رفته اند.
این صنایع مهم بورسی که افزایش نرخ ارز روی خوش به آنها نشان نداده و در سایه بی توجهی با کاهش ارزش بازار و آینده مبهمی مواجه شده‌اند، برخلاف صنایع فلزی و پتروشیمی که اغلب به بیش از 50 درصد سودهای خود دست یافته و تعدیل مثبت داشتند، پیش بینی سود خود را کاهش داده و یا زیان محقق کردند.
 
بانک‌ها دو پله سقوط کردند
این در حالی است که علاوه بر انتشار عملکرد 6 ماهه این شرکت‌ها، کاهش ارزش بازار این صنایع نسبت به ابتدای سال گویای وضعیت آنها است زیرا بانکها که رتبه دوم ارزش بازار را به خود اختصاص داده بودند در پایان آذر ماه از جایگاه خود 2 پله تنزل کرده و با سهم 12 درصدی از کل بازار در رتبه چهارم قرار گرفته‌اند؛ این در حالی است که بانک‌ها در ابتدای امسال 17،4 درصد از رشد بازار را در اختیار داشتند و بعد از فلزات اساسی در رتبه دوم قرار داشتند اما نسبت به ابتدای سال 12 درصد از ارزش خود را از دست دادند.
 
مخابرات دیگر اول نیست
مخابرات دیگر شرکتی است که زمانی بزرگ‌ترین شرکت بورس تهران بود اما بعد از افت قیمت سهام در 9 ماه امسال عنوان بزرگ ترین شرکت بورسی را به ملی مس سپرد و ترجیح داد که رشد سهام شرکت‌های فلزی را رصد کند. به این ترتیب ارزش بازار این شرکت بورسی کمتر از شرکت مس و فولاد مبارکه بوده و این شرکت بزرگ سهم 6،3 درصدی در بورس تهران دارد؛این در حالی است که در ابتدای سال این شرکت سهم 11،8 درصدی از بورس را در اختیار داشت اما اکنون با کاهش 31 درصدی ارزش نسبت به ابتدای سال جایگاه ششم را اشغال کرده است.
 
وضعیت بد صنعت خودرو
اما بعد از این دو صنعت مهم،صنعت خودرو وضعیت بدتری دارد زیرا این صنعت از ابتدای سال با کاهش بی‌سابقه قیمت مواجه شده و به دلیل مطالبات معوق قطعه‌سازان و افزایش هزینه‌ها با بی‌اقبالی سهامداران رو به رو شده اند به طوری که قیمت سهام شرکت‌های مطرح خودروسازی بورس همچون ایران خودرو و سایپا به قیمت اسمی نزدیک شده و سهامداران خود را متضرر کرده است.
به این ترتیب آثار افزایش نرخ ارز در نیمه اول سال و وضعیت نامناسب تولید و فروش خودرو موجب شد تا نه تنها از سودآوری شرکت های بزرگ این صنعت کاسته شود، بلکه شرکت‌های مطرح این گروه با کاهش قیمت و زیان روبرو شده و چالش های جدید پیش روی آنها قرار گیرد.
انتشار گزارش 6 ماهه شرکت‌ها تاثیرپذیری منفی صنعت خودرو را از افزایش نرخ ارز به خوبی نشان داد و آب پاکی را روی دست سهامداران ریخت زیرا بر خلاف شرکت‌های فلزی و معدنی که به بیشتر پیش‌بینی‌های خود دست یافتند، صنعت خودروسازی با کاهش پیش‌بینی و حتی زیان مواجه شدند.به طوری که سایپا 96 درصد سود خود را کاهش داد، ایران خودرو 19 تومان زیان به ازای هر سهم محقق کرد، پارس خودرو 48 تومان زیان داد و گروه بهمن به 9 درصد پیش بینی هایش رسید.
به این ترتیب با انتشار گزارش عملکرد شش ماهه این شرکت‌ها مشخص شد که وضعیت این صنعت مهم بورسی نابسامان شده و زنگ خطر برای این صنعت پر طرفدار به صدا در آمده و نیازمند توجه و حمایت شدید است.این وضعیت موجب شد تا ارزش بازار این صنعت نسبت به ابتدای سال 28 درصد کاهش یافته و از 4،7 درصد به سهم 2،7 درصد بازار برسد و رتبه ی هشت را در بین صنایع بورسی به خود اختصاص دهد.
بر این اساس صنایع بانکی،خودرویی و مخابرات در حالی از ابتدای سال تاکنون با کاهش ارزش بازار مواجه شده است که ارزش بازار فلزات اساسی نسبت به ابتدای سال 61 درصد رشد داشته و از 16 درصد به 22 درصد رسیده است؛بعد از فلزات اساسی صنعت محصولات شیمیایی بیشترین ارزش را به خود اختصاص داده و با 13،2 درصد در رتبه دوم ایستاده است؛این صنعت نسبت به ابتدای سال با افزایش 63 درصد ارزش بازار مواجه شده است.
استخراج کانه‌های فلزی دیگر صنعتی است که رتبه سوم را کسب کرده و با ارزشی معادل 12،1 درصد در رتبه سوم ایستاده است؛سهم بازار این شرکت در ابتدای سال 8،1 درصد بود که با افزایش 90 درصدی مواجه شد.همچنین ارزش بازار شرکت‌های چند رشته ای صنعتی نسبت به ابتدای سال 49 درصد،فرآورده‌های نفتی 138 درصد، سرمایه‌گذاری‌ها 37 درصد و سیمان 18 درصد رشد کرده است.
به این ترتیب و در شرایطی که تمام توجه سهامداران و حتی مسئولان به صنایع فلزی و پتروشیمی بوده و هر روز رشد قیمت این شرکت‌ها و تاثیر پذیری آنها در شاخص رصد می شود، بهتر است مسئولان بورس تهران به نوبه ی خود به این صنایع مغفول مانده نیز گوشه چشمی داشته باشند و با تشکیل میزهای صنعت و یا هر راهکار موثر دیگری این صنایع را از انزوا خارج کرده و به تالار شیشه ای بازگردانند.
 



برچسب‌ها: بانکها ۱۲ درصد از ارزش خود را از دست دادند
[ جمعه 8 دی 1391 ] [ 18:9 ] [ مصطفی ]
[ ]

روایت آتش سوزی مدرسه شین آباداز زبان دانش آموزان/فیلم

[ 7 دی 1391 ] [ 19:17 ] [ مصطفی ]
[ ]

مجموعه بین المللی اسکی دیزین/عکس

[ 7 دی 1391 ] [ 19:17 ] [ مصطفی ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 129 130 131 132 133 ... 159 صفحه بعد